SPOR

Vali Deniz ile Başkan Konaç ödüllerini aldı

İstanbul Aydın Üniversitesi ile N90 Sport Bussines’in yılın fair play ödülüne layık görülen Vali Ahmet Deniz ve Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, ödüllerini aldı.

Vali Deniz ile Başkan Konaç ödüllerini aldı
21-12-2017 14:31
Google News

N90 Sport ile İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) tarafından her yıl düzenlenen  ‘Yılın Spor Adamları" yarışmasında, Yılın Fair Play Taraftarları, Batman Petrolspor taraftarları seçilirken, yılın Fair Play kulüp başkanlığı ise Batman Petrolspor Kulübü seçildi. 20 Aralık'ta İstanbul Aydın Üniversitesi’nde düzenlenen N90 SPORT İAÜ 2017 Spor Ödülleri törenine katılan Vali Deniz, Batman Petrolspor taraftarları adına “Yılın Fair Play Taraftarlar Ödülünü” alırken, “Batman Petrolspor Fair Play Ödülünü” ise Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç aldı.

“KAMPANYAMIZ SES GETİRDİ”

Ödül töreninde konuşan yapan Vali Deniz,  Batman Petrolspor taraftarını ve kulübünü 2017 Yılı Fair Play ödülüne layık gören spor kamuoyuna teşekkür ederek, " Sporda da küfrün hiç olmaması için ‘Burası Batman, Burada Küfür Yok’ kampanyasıyla yola çıktık. Türbinlerde kadınlar, erkekler ve çocukların panayır havasında maç izlemesini istedik. Kulübümüz ve seyircilerimiz de buna destek verdiler. Batman'da başlatmış olduğumuz kampanya Türkiye spor kamuoyunda karşılık bulmaya başladı. Bunun diğer spor kulüplere de örnek olması temennisi içerisindeyiz.  Bütün arzumuz ve isteğimiz, statlarda küfrün ve şiddetin olmadığı, hak edenin kazandığı müsabakaların olmasıdır.

 “BATMANLILARIN KALBİNDE SPORUN GÜZELLİKLERİ YATIYOR”

Spor alanında böyle büyük iki ödülü birden aldığımız için çok mutluyuz. Batmanlıların kalbinde daima sporun güzellikleri yatıyor. Bu güzellikleri stadımızda konuk ettiğimiz her rakibimize gösterdik. Onları en iyi şekilde şiddetten ve küfürden uzak bir şekilde konuk ettik ve etmeye de devam edeceğizi. Bu konuda taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Sporda şiddet ve küfrün önüne geçildiği zaman başarıda hemen ardından gelir. Bunu başardığımız için şuanda kulübümüzün ligdeki başarısı da ortadadır. Bu aldığımız fair play ödülünü tüm Batmanlılara ve spor camiasına armağan ediyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete