GÜNDEM

VALİ DENİZ “MAKAMLAR GEÇİCİDİR, ÖNCELİĞİMİZ HİZMETTİR”

Yaklaşık 10 gün önce yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Batman’a atanan Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan’da gerçekleştirdiği veda ziyaretlerinin ardından Batman’a geldi.

VALİ DENİZ “MAKAMLAR GEÇİCİDİR, ÖNCELİĞİMİZ HİZMETTİR”
17-06-2016 23:20
Google News

Hükümet Konağı’nda Vali Ahmet Deniz ve Eşi Olcay Deniz için karşılama töreni düzenlendi. Törende Vali Yardımcıları ve kurum müdürleri ile tanışan Vali Deniz, tanışma merasiminin ardından makamında basın mensuplarını ağırladı.

“BU TOPRAKLARDA BİN YILDIR BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

Batman’da görevlendirilmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Vali Ahmet Deniz “Batman tarihiyle, geçmişiyle ve kültürüyle kadim medeniyetlere beşiklik etmiş bir şehirdir. Bin yıldır bu coğrafyada, Türkü, Kürdü, Arap’ı, Çerkez’i ve Alevi’si ile kardeşçe yaşıyoruz. Son 5 aydır Türkiye ciddi sıkıntılardan geçiyor. Batman halkı, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine sahip çıktı. İnşallah buradaki bu birliktelik, bölgemizin sorunlarının giderilmesine de öncülük eder. Bizler halkımızın asayiş ve güvenliğinden sorumluyuz. Huzurun olmadığı bir yere ne yatırımcı ne sanayici ne de turizmci gelir. Bölgenin bu sıkıntıları atlatması için hepimize görev düşüyor. Makamlar gelip geçicidir, önceliğimiz halkımızın gönüllerinde bir şey bırakabilmektir. Batman cazibe merkez konumundadır. İnşallah, eğitimde, sağlıkta, yatırımda, spor altyapısında ve birçok alanda çalışmalarımız olacak. Organize Sanayi Bölgesi’ne özel çalışmalarımız olacak” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete