GÜNDEM

VALİ DENİZ, SASON’DAYDI

Vali Deniz Sason’da kamu kurumlarını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

VALİ DENİZ, SASON’DAYDI
07-09-2016 22:11
Google News

Sason ziyareti sırasında Vali Deniz’e, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Topuz ve Emniyet Müdürü Necati Denizci eşlik etti. Hükümet Konağında Kaymakam Tekin Dündar ve İlçe Belediye Başkanı Cuma Uçar tarafından karşılanan ve Vali Deniz, yürütülen çalışmalarla ilgili brifing aldı.

KAMU YATIRIMLARINI İNCELEDİ

İlçede yapımı devam eden sağlık lojmanlarında inceleme yapan Vali Deniz,  çalışmaların zamanında ve eksiksiz bir şekilde tamamlanmasını istedi.

ESNAFLA SOHBET ETTİ

Kamu yatırımlarını inceledikten sonra ilçe esnafı ile bir araya gelen Vali Deniz, esnafın sorunlarını dinledi. Daha sonra İlçe Belediye Başkanı Uçar’dan çalışma ve hizmetler hakkında bilgi alan Vali Deniz, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek yöneticilerle sohbet etti.

İLÇE KÜTÜPHANESİNDE İNCELEME YAPTI

Kurum ziyaretlerinin ardından Vali Deniz, ilçe halk kütüphanesinde inceleme yaptı. Okuma salonları, kafeterya ve kitaplık bölümleri ile müzik salonunu gezen Vali Deniz, öğrencilere ve kitapseverlere zengin bir kütüphanenin kazandırıldığını ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

KÖY KORUCULARI VE ASKERLERLE YEMEK YEDİ

Vali Deniz, 7’nci Jandarma Komando Tabur Komutanlığı’nı ziyaret ederek, ilçede görev yapan geçici köy korucuları ve askerlerle yemekte bir araya geldi. Vatanını, bayrağını ve milletini seven askerlerin kışlada olduğunu vurgulayan Vali Deniz “Bütün kurumlarımız hainlerden temizleniyor. Birileri bu bölgede Kürt vatandaşlarımızın 14–15 yaşındaki çocuklarını kandırıp dağa götürüyor. Birkaç sene sonra ölüsü geliyor. Birileri o ölüler üzerinden siyaset yapmaya kalkıyor. Bu coğrafyada Türk, Kürt, Arap, Alevi ve Sünni, bin yıldır kardeşçe beraber yaşıyoruz, kardeşliğimizi çekemeyenler var” dedi. Komando taburu ziyaretinin ardından Vali Deniz, askeri üs bölgesinde nöbet tutan asker ve korucuları ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete