GÜNDEM

VALİ DENİZ, “ŞİDDET OLAYLARI COĞRAFYAMIZA YAKIŞMIYOR”

Batman Valiliği’nce düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Vali Ahmet Deniz, bayramların, birlik ve beraberliğin pekiştiği güzel günler olduğuna vurgu yaparak, şiddet olaylarının coğrafyamıza yakışmadığını söyledi.

VALİ DENİZ, “ŞİDDET OLAYLARI COĞRAFYAMIZA YAKIŞMIYOR”
07-07-2016 19:50
Google News

VALİ DENİZ, VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI

Batman Valiliği’nce bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma töreninde halkla bir araya gelen Vali Deniz, vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak, vatandaşların bayramını kutladı. Bayramlaşma töreninde konuşma yapan Vali Deniz, bayramların, birlik ve beraberliğin pekiştiği, yardımlaşmanın yoğun yaşandığı güzel günler olduğunu ifade etti. İslam coğrafyasında yaşanan şiddet olaylarının coğrafyamıza yakışmadığını belirten Vali Deniz,  bu bayramda da İslam coğrafyasında hüzün, gözyaşı, kan ve dehşetin olduğunu vurgulayarak, “Bizim dinimiz barış, kardeşlik, güzellik, paylaşım ve yardımlaşma dinidir. Birlik ve beraberliğimizi Rabbim muvaffak eylesin, kötü niyetli olanlara da fırsat vermesin. Bu nedenle birlik beraberlik içerisinde başta ilimiz, ülkemiz, İslam coğrafyasında ve tüm dünyada barış ve kardeşlik olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kültür Merkezi fuaye salonunda düzenlenen Halkla Bayramlaşma Töreni’ne, Vali Ahmet Deniz, AK Parti Milletvekili Ataullah Hamidi,  Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney, Vali Yardımcıları Şener Çağlar ve Cihat Arık, Batman Eski Milletvekilleri, kamu kurum yöneticileri, askeri erkân, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete