SPOR

VALİ DENİZ TAKIMLA BİRLİKTE İDMANA KATILDI

Batman Valisi Ahmet Deniz beraberinde bazı daire müdürleri ile birlikte Petrolspor’a zorlu Çanakkalespor maçı öncesinde moral ziyaretinde bulundu.

VALİ DENİZ TAKIMLA BİRLİKTE İDMANA KATILDI
24-02-2018 18:16
Google News

Takımla birlikte ter idmanına katılan Vali Ahmet Deniz Sporculardan Çanakkale maçı için galibiyet sözü aldı. Petrolspor Alt yapı tesislerinde gerçekleşen idmanda Vali Ahmet Deniz’e il Genel sekreteri Abdulkadir Özer, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir, Gençlik Spor Müdürü Halil Eren, Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, ASKF Başkanı Mahmut Akyol ve bazı kurum yöneticileri ile basın mensupları eşlik etti. Futbolculara hitaben bir konuşma yapan Vali Ahmet Deniz daha sonra futbolcularla idmana katıldı. 
Vali Ahmet Deniz zorlu Çanakkale Dardenalspor maçı için takıma güvendiğini belirterek şunları söyledi. “Şehir olarak güvenimiz size sonsuz. Bu şehir size yürekten güveniyor. İnşallah hocamla beraber play off’a kalacaksınız. Bu iş tamamiyen bir şehir meselesi, yürek meselesidir. Yüreğinizi koyduğunuz zaman, mücadele ettiğiniz zaman inşallah başarıda arkasından gelecektir. Artık bu ligde kaybetmenin telafisi zorlaştı. Sizler sahada gereğini yapın, bizde il yöneticileri olarak üzerimize düşeni yapacağız. Bu süreçte hiçbir sorununuz olmayacak. O konuda biz her türlü şeye varız. Yeter ki sahada biraz daha gayret edin. Hepimizin buna ihtiyacı var. Şehir olarak bunu başaracak güçteyiz. Ligde hiçbir takımın, başka bir takıma üstünlüğü yoktur. Size güveniyoruz yanınızdayız. Yarından itibaren ligde yeniden bir seri başlatacağız. Şehir arkanızda, yürekli mücadeleyi sahada gösterirsiniz, Bizde Batmanlılar olarak tribünde gerekli desteği sizlere sunacağız.” Dedi. 
Petrolspor idmanına eşlik eden Vali Ahmet Deniz sporculara zorlu Çanakkale maçı öncesinde moral vererek takıma her türlü desteğin sağlanacağını belirtti.   

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete