GÜNDEM

Vali, dost meclisine katıldı

Müstakil Sanayici ve işadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi, Batman Valisi Ekrem Canalp ve dernek üyelerinin katılımıyla dost meclisi toplantısı gerçekleştirdi.

Vali, dost meclisine katıldı
04-05-2023 17:40
04-05-2023 14:08
Google News

Toplantıya ilişkin açıklama yapan Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir “MÜSİAD kaldığı yerden yatırım yapmaya, üretmeye istihdam etmeye devam ediyor. Bu anlamda sayın Valimiz Ekrem Canalp, yatırıma yönelik bütün projelerde yatırımcılarımızın yanında olmuştur. Sayın Valimizin, Batmanımızın gelişmesi ve Güneydoğunun parlayan yıldızı olması yönündeki çabaları bizleri memnun etmektedir” dedi.

“BATMAN İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Toplantıda konuşan Vali Ekrem Canalp “Batman için çalışmaya üretmeye ve yeni projeler yapmaya devam edeceğiz. Şehrimizin modern bir imara kavuşması için yeni imar alanlarını tamamlayarak Batmanımızın 850.000 nüfusa kadar imar planını tamamladık. Şehrimizin gelişmesi istihdamın artması için ve en önemlisi katma değer ürünlerin şehrimizde üretilmesi için yeni organize sanayi bölgelerini  Batmanımıza kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlimizin ve ülkemizin gelişmesi için üreten, yatırım yapan ve istihdam sağlayan her üreticinin yanındayız yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete