SPOR

VALİ, EĞİTİM KOMPLEKSLERİNİ İNCELEDİ

Vali Ahmet Deniz, ilimizde yapımı devam eden eğitim ve spor yatırımlarını inceleyerek, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

VALİ, EĞİTİM KOMPLEKSLERİNİ İNCELEDİ
15-07-2018 19:37
Google News

Vali Deniz’e, Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Eren, Milli Eğitim ile Çevre ve Şehircilik Müdürleri eşlik etti.

TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ EĞİTİM KAMPUSÜNÜ İNCELEDİ

Aydınkonak Mahallesinde yapımı devem eden 32 derslik okul binası, 300 kişilik öğrenci pansiyonu ve üç atölyenin bulunduğu eğitim kampüsünde incelemelerde bulunan Vali Deniz, yetkililerden bilgi aldı. Vali Deniz, daha sonra 15 Bin Kişilik Stadyuma yapılan çim serim çalışmalarını inceledi, saha zemininin eksiksiz tamamlanması konusunda talimat verdi.

19 MAYIS SPOR TESİSLERİNİ GEZDİ

19 Mayıs Mahallesinde spor tesislerin bulunduğu alanda yeni yapılan sentetik yüzeyli futbol sahasında incelemelerde bulunan Vali Deniz, spor tesislerine FİFA standartlarında üçüncü bir sentetik futbol sahasına kavuştuğunu belirtti.

SASON’A SENTETİK YÜZEYLİ FUTBOL SAHASI…

Vali Deniz, Spor Toto Teşkilatının desteğiyle, Sason Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından FİFA standartlarında sentetik yüzeyli futbol sahası, tribün ve soyunma odalarının yapılacağını belirterek, proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından sahanın yapımına en kısa sürede başlanacağını ifade etti.

KOZLUK VE BEŞİRİ’DE SAHALAR YENİLENDİ

Kozluk ve Beşiri İlçelerindeki spor sahalarının zeminin yenilendiğini ifade eden Vali Deniz, Beşiri ilçesindeki sahanın zemini İl Özel İdaresi desteği ile Kozluk ilçesindeki sahanın zemini ise Kozluk Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin desteği ile PVC kaplama olarak yenilendiğini ifade etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete