SİYASET

VALİ, GERCÜŞ’TE İDARECİLERDEN BRİFİNG ALDI

Vali Ahmet Deniz, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Gercüş İlçesini ziyaret etti. Gercüş Hükümet Konağında Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç tarafından karşılanan Vali Deniz, yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

VALİ, GERCÜŞ’TE İDARECİLERDEN BRİFİNG ALDI
03-11-2017 20:47
Google News

“HASTANE İNŞAATI EN KISA SÜREDE TAMAMLANSIN” DEDİ
Yapımı devam eden 30 yataklı Gercüş Devlet Hastanesi inşaatında inceleme yapan Vali Deniz,  yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı, hastanenin en kısa sürede tamamlanması için yetkililere talimat verdi.


GERCÜŞ SPOR KOMPLEKSİNİ AÇTI
Spor Toto Teşkilatı Başkanlığının destekleriyle yapılan ve içerisinde tenis kortu, futbol, basketbol ve voleybol sahaların bulunduğu Gercüş Spor Kompleksinin açılışını gerçekleştiren Vali Deniz “Gençlerimizi spora yönlendirmeliyiz. Sporda başarılı olan gençlerimiz hayatın diğer tüm alanlarda başarı gösterir” dedi.


DİCLE ANADOLU LİSESİNİ ZİYARET ETTİ
İlçe merkezinde eğitim-öğretim faaliyeti yürüten Dicle Anadolu Lisesini ziyaret eden Vali Deniz, öğrencilere kitap hediye etti.


EĞİTİM TOPLANTISINA KATILDI

Vali Deniz, “Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar” projesi toplantısına katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Siraç Badur’un sunum yaptığı toplantıda konuşan Vali Deniz “İlimizde akademik eğitimde başarıyı artırmak, en önemli önceliğimiz. Okul müdürlerimize düşen görev, takım ruhu ile hareket etmeleri. Öğretmenlerimizin özellikle veli ziyaretleri çok önemli. Eğitim paydaşlarından birini eğitimin içine almadığımız zaman sorun yaşamaya başlıyoruz” dedi.
OKUL SERVİSLERİ DENETLENSİN
Okul servisleri konusunda okul müdürlerini uyaran Vali Deniz, okul servislerinin sıklıkla denetlenmesini ve kurallara uymayan okul servisleri hakkında gerekenin yapılmasını istedi. Okulların temizliği ve güvenliği konusunda da uyarılarda bulunan Vali Deniz, verilen eğitim-öğretimin yanında, okulların fiziki durumlarının da önemli olduğunu belirterek, okulların eksikliklerin en kısa zamanda giderilmesini istedi. 


ŞEHİT KADRİ YILDIZ ANADOLU İHL’DE İNCELEME YAPTI
Vali Deniz, Gercüş İlçe Merkezinde yapımı tamamlanan 24 derslikli Şehit Kadri Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesinde incelemelerde bulundu.
KIRKAT GÖLÜ MESİRE ALANINI GEZDİ
Gap İdaresi tarafından İl Özel İdaresi’nin teknik desteğiyle ve Gercüş Kaymakamlığının katkılarıyla yapılan Kırkat Gölü Mesire Alanında devam eden çalışmaları inceleyen Vali Deniz, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. (Valilik Basın)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete