GÜNDEM

VALİ, GERCÜŞ’TE İNCELEME YAPTI

Vali Ahmet Deniz, Gercüş İlçesinde incelemelerde bulunarak, İlçe Belediyesini ve Ulaş Köyü’nü ziyaret etti.

VALİ, GERCÜŞ’TE İNCELEME YAPTI
11-10-2016 20:35
Google News

İlçe ziyareti sırasında Vali Deniz’e, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Topuz, Emniyet Müdürü Necati Denizci ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer eşlik etti. İlçe yöneticileri tarafından karşılanan Vali Deniz, Belediyeye kayyum olarak atanan İlçe Belediye Başkan Vekili Ünal Koç’tan, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ASFALT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Belediye ziyaretinin ardından Vali Deniz, İlçe Belediye Başkanlığı ve İl Özel İdaresi tarafından ilçede yapılan asfaltlama çalışmalarını inceledi.

İLÇE ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Deniz, incelemelerin ardından ilçe esnafını ziyaret ederek, sohbet etti. Vali Deniz, bir çay evinde oturarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

ULAŞ KÖYÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

İlçe merkezindeki ziyaret ve incelemelerin ardından Vali Deniz, ilçe merkezine bağlı Ulaş Köyü’nü ziyaret ederek, köy halkıyla bir araya geldi. Köy sakinleri tarafından karşılanan Vali Deniz, köyde yapımı tamamlanan taziye evinde incelemelerde bulunarak, Köy Muhtarı Mehmet Nuri Güneş’ten köyün sorunları hakkında bilgi aldı. Vali Deniz, köyün çocuklarına oyuncak dağıttıktan sonra ilçeden ayrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete