GÜNDEM

VALİ, GERCÜŞ’TE İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Ahmet Deniz, Gercüş’ü ziyaret ederek yürütülen hizmetlerle ilgili brifing aldı.

VALİ, GERCÜŞ’TE İNCELEMELERDE BULUNDU
14-07-2016 21:44
Google News

İlçe ziyaretinde Vali Deniz'e, Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin, İl Jandarma Komutanı,  Emniyet Müdürü, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri,  İl Sağlık Müdürü, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili eşlik etti.

KAYMAKAM İLE BİR ARAYA GELDİ

Hükümet Konağı bahçesinde Kaymakam Ünal Koç ve ilçe kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Deniz, ilçede yürütülen hizmetle ilgili brifing aldı. Vali Deniz, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eti.

İLÇE ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Kurum ziyaretlerinden sonra ilçe esnafını ziyaret eden Vali Deniz, bir çay ocağında vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Esnaf ziyareti sırasında çocuklarla yakından ilgilenen Vali Deniz, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

SPOR YATIRIMLARINI İNCELEDİ

Vali Deniz, yapımı tamamlanan 500 kişi kapasiteli kapalı spor salonu ve sentetik çim sahada incelemelerde bulunarak, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

KORUCULARLA YEMEKTE BULUŞTU

Vali Deniz, Gercüş ziyareti sırasında geçici köy korucuları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Geçici köy korucularının, ülkenin birliği, beraberliği ve huzuru için kahramanca bir duruş sergilediğini söyleyen Vali Deniz, geçici köy korucularının güvenlik kuvvetleri ile beraber omuz omuza ülke savunmasında mücadele verdiklerini söyledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete