GERCÜŞ

VALİ, GERCÜŞ VE KAYAPINAR’DAYDI

Vali Ahmet Deniz, Gercüş İlçesi ve Kayapınar Beldesini, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz, Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ile birlikte ziyaret etti.

VALİ, GERCÜŞ VE KAYAPINAR’DAYDI
30-03-2017 17:21
Google News

Kantar Köprüsünü kullanarak Gercüş’ün Kayapınar Beldesine giden Vali Deniz, Kayapınar Belediye Başkanı İsmail Koruyan’dan hizmetlerle ilgili bilgi aldı. Jandarma Karakolunu ziyaret ederek askerlerle sohbet eden Vali Deniz, Hisar Köyü’nde vatandaşlarla  sohbet ederek, sorun ve isteklerini dinledi.

GERCÜŞ’TE TOPLANTI YAPTI

Gercüş Öğretmen Evi’nde Kaymakam Ünal Koç, kurum yöneticileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelen Vali Deniz, kamu yatırımlarının takibinin yapılması ve yürütülen çalışmaların zamanında bitirilmesini istedi. Toplantının sonunda Vali Deniz,  ilçede yapımı devam eden 16 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaat çalışmalarını inceledi. İlçe ve Köy Muhtarları ile toplantı yapan Vali Deniz “Cazibe Merkezleri Projesi kapsamında ilimize 200 yatırımcı yatırım yapmak için başvuruda bulunmuştur. Bu da 20 bin kişinin iş ve aş sahibi olacağı anlamına gelmektedir. Her günümüz bir önce ki günden daha iyi olacaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete