GÜNDEM

VALİ, HAFTA SONUNU VEDA TURUNA AYIRDI

Manisa Valiliğine atanan Vali Ahmet Deniz, İl Özel İdaresi, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığı, Adliye, Baro Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığına veda ziyaretinde bulundu.

VALİ, HAFTA SONUNU VEDA TURUNA AYIRDI
04-11-2018 19:15
Google News

Özel İdaresinde, İl Genel Meclis Üyeleri ve Kurum Çalışanlarıyla vedalaşan Vali Deniz,  Batman’da 2,5 yıl içerisinde, kırsal kesimin altyapı ve üstyapı sorunlarını çözmek amacıyla meclis üyeleri ile birlikte Batman’ın en ücra köşesine hizmet götürmek için el birliği ile gayret gösterdiklerini ifade etti.

KÜÇÜK SANAYİ, ADLİYE, BARO VE GARNİZON KOMUTANLIĞI…

Batman Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığı ve Site Esnafını ziyaret eden Vali Deniz, Kooperatif Başkanı Mehmet Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile vedalaştı. Vali Deniz, Adliye ziyaretinde, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, Adalet Komisyon Başkanı Utku Özdemir,  İdare Mahkemesi Başkanı Osman Aydın, Vergi Mahkemesi Başkanı Barış Çelik, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ersin Selim Efendigil, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Aydın Uyan, 1. Ağır Ceza Heyet Başkanı Erdem Oğuz Özer ve 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yusuf Atabey ile vedalaştı. Vali Deniz, Batman Barosu Başkanı Hamit Çakan ve Üyeleri ile vedalaştı. Garnizon Komutanlığına Geçen Vali Deniz, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar ve İSAH Tabur Komutanı Albay Engin Aydın ile vedalaştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete