GÜNDEM

VALİ HULUSİ ŞAHİN GÖREVE BAŞLADI

Esenler Kaymakamlığı’ndan Batman Valiliği görevine atanan Hulusi Şahin, yeni görevine başladı.

VALİ HULUSİ ŞAHİN GÖREVE BAŞLADI
08-11-2018 20:23
Google News

Valilik Binasında gazetecilerle bir araya gelen Vali Şahin, kamu kaynaklarında verimlilik ve tasarrufun, temel ilkeleri olacağını ve hizmetleri vatandaş odaklı bir anlayışla sunacaklarını söyledi.

“İNSANIMIZI GEREKSİZ BÜROKRASİ İLE BOĞMAYACAĞIZ”

Vali Şahin, “Hizmetlerimizi vatandaş odaklı bir anlayış ile sunacağız. İnsanımızı gereksiz bürokrasi ile boğmayacağız. Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde halkımıza mümkün olan bütün kolaylıkları göstereceğiz” dedi.

“TURİZMDE BÜYÜK ATILIMLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Vali Şahin, “Batman’ın petrol şehri olduğunu, verimli toprakları ile tarımda söz sahibi olduğunu ve büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğunu biliyorum. Sanayide, tarımda ve turizmde büyük atılımların takipçisi olacağız. Ancak önceliklerimizin en tepesinde tüm dikkatimizi vereceğimiz, kaynaklarımızı akıtacağımız ve şehrimizin bütün kesimlerinin desteğini isteyeceğimiz bir alan olacak” dedi.

“İNSANIMIZI İYİ YETİŞTİRMEK, BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ OLACAK”

Eğitimde gereken hassasiyeti göstereceklerini belirten Vali Şahin, “Eğitimde okul öncesinden yükseköğretime, halk eğitimden mesleki eğitime kadar eğitim hizmetlerinin her yönü ile yakından ilgileneceğiz. İnsanımızı iyi yetiştirmek birinci önceliğimiz olacak. Elbirliği ile inşallah Batman'ı eğitimde bölgenin yıldızı yapacağız. Batman umut şehridir. Geleceğe dönük bir şehirdir” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Mayıs 2024 e-gazete