GÜNDEM

VALİ, İLÇELERDEYDİ...

VALİ, İLÇELERDEYDİ...

VALİ, İLÇELERDEYDİ...
12-02-2015 16:25
Google News

Vali Azmi Çelik, Kozluk’u ziyaret ederek, geçici köy kurucularıyla bir araya geldi ve yapımı tamamlanan kamu yatırımlarında incelemelerde bulundu.

Kozluk’ta geçici köy korucuları ile öğle yemeğinde bir araya gelen Vali Çelik “Sizlerin yöre insanının güvenliği noktasındaki çalışmalarınızı büyük bir takdirle karşılıyoruz. Aynı zamanda öyle düşünüyoruz ki, bu çalışmalarınız güvenlik kuvvetlerimizin bu bölgenin güvenliği açısında yapmış olduğu çalışmalarda sizlerin sağlamış olduğu destek çok önemli bir paya sahiptir” dedi. Vali Çelik, daha sonra yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi ile 2014–2015 eğitim-öğretim yılının başında eğitime başlayan Kozluk Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

SASON’U ZİYARET ETTİ...

Vali Azmi Çelik, daha sonra Sason’a giderek İl Jandarma Komutanlığı, Sason Kaymakamlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığının işbirliğiyle düzenlenen yemekte geçici köy kurucularıyla bir araya geldi. Köy korucularının sorunlarını dinleyen Vali Çelik “geçici köy korucularının diğer güvenlik güçlerinden hiçbir farkı yoktur. Her ikisi de ülkemizin ve görev yaptıkları bölgenin huzuru, refahı ve mutluluğu için büyük bir özveri ile çalışmaktadır” dedi. Çelik, daha sonra Sason Kaymakamlığını ve ilçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, ilçe yöneticileriyle görüştü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?