GÜNDEM

VALİ, KARDELEN SAKİNLERİNİ DİNLEDİ

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, 10. Halk Toplantısını, Kardelen (Emekli TOKİ) Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

VALİ, KARDELEN SAKİNLERİNİ DİNLEDİ
06-04-2021 18:36
Google News

 

Muhtar İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen toplantıya katılan Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, TOKİ aracılığı ile Emekli Toki Mahallesini kurmalarına ilişkin süreci anlattı. 

OKUL TALEBİNE “TAMAM” DEDİ
Vali Şahin, Mahalle Muhtarı Kemal Özdemir’in taleplerini dinledi. Muhtar Özdemir’in ilkokul talebine karşılık Vali Şahin, sözü Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’a verdi. Kurtaran, mahallede Milli Eğitim’e ayrılan arsada okul projesi yapabileceklerini söyledi.

18 DÖNÜMLÜK ARSAYA GÖSTERİŞLİ BİR PARK YAPALIM
Muhtar Özdemir’in park talebini değerlendiren Vali Şahin, 18 dönümlük park alanına süs havuzları ve spor kondolları olan parkın yapımı için belediye ekiplerine talimat verdi.

GÜVENLİK KAMERALARI İÇİN KOMUTAN’DAN DESTEK İSTEDİ
Vali Şahin, mahalleye güvenlik kameraları takılması yönündeki taleplere karşılık, Jandarma Komutanı İsa Çakmak’tan destek istedi. Komutan Çakmak, emniyet tarafından kurulacak kamera sistemini jandarma olarak izleyebileceklerini söyledi.

PTT MÜDÜRÜNE “ŞUBE KURUN” DEDİ
Vali Şahin, emekliler için Kardelen Mahallesi’nde PTT ve Ziraat Bankası ATM’lerin kurulması yönündeki talebi, PTT Müdürüne iletti. PTT Müdürü, yapılacak inceleme sonrası mahalleye bankamatikli bir PTT şubesi açılabileceğini söyledi.

BASKET SAHASININ AYDINLATILMASI “HEMEN”
Vali Şahin, mahallede yapılan basketbol sahasının aydınlatılması için ekiplere talimat verirken “hemen tamamlayım” dedi. 

YENİ OTOBÜSLERLE, MAHALLENİN ULAŞIM SORUNU AZALACAK
Vali Şahin, alınan yeni otobüslerle mahallenin ulaşım sorununun giderileceğini söyledi. 

KADINLAR İÇİN AKTİVİTE ALANI YAPILACAK
Mahalleye taziye evi sözü verirken, yanına kadınlar için kurs merkezi ve gençler için de bilgi evi yapılabileceğini belirten Vali Şahin, etüt proje ekibine talimat verdi. Kaldırımlara engelli rampaları yapılması yönündeki talebi dinleyen Vali Şahin “kentin tamamında engelli erişimi sıkıntısı olan yerler tespit edilip, gerekli çalışmalar yapılsın” dedi.

BATMAN’I SEMBOLİZE EDECEK ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK
Gelen talep üzerine mahallenin duvarlarının süsleneceğini belirten Vali Şahin “Kente küçük dokunuşlar yaparak estetik bir ruh kazandırmaya çalışıyoruz. Çileğimizi, at başımızı, Güneydoğu’nun incisi olması nedeniyle bir inci ile Batman’ı sembolize edeceğiz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete