GÜNDEM

VALİ, KENDİ ELLERİYLE ÇORBA DAĞITTI

Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman Belediyesi ve Kızılay’ın ortaklaşa yürüttüğü Çalışmak Sizden Çorba Bizden projesi kapsamında Petrolkent Gençlik Merkezinde düzenlenen programa katıldı, kendi elleriyle çorba dağıttı.

VALİ, KENDİ ELLERİYLE ÇORBA DAĞITTI
16-02-2021 22:26
Google News

 

Programa, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Kızılay Şube Başkanı Davut Okçu, Türkiye Gazi ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi Başkanı ile gazi ve şehit yakınları katıldı.
Programda gençlerle buluşan Vali Şahin, kendilerine çorba ikramında bulunurken “Gençlik Merkezi ziyaretimizde gençlerimizden gelen çorba talebini olumlu karşıladık. Kızılay Şubemizle birlikte 6 farklı noktada günde 700 çorba ikramımız oluyor. Çorba ikramımız Haziran ayı sonuna kadar devam edecek. Gençlerimizin talebini karşılayabildiysek ne mutlu bizlere" dedi. 


ŞEHİTLER İÇİN KUR’AN-I KERİM OKUNDU
Çorba ikramının ardından, Gara’da şehit edilen 13 şehit için okunan Kur’an-ı Kerim ve duaya eşlik eden Vali Şahin, şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. Daha sonra gençlere kitap okuyan Vali Şahin, Gençlik Merkezi bünyesinde yapılan ve ata sporumuz olan okçulukla ilgili verilen eğitimleri bir süre izledikten sonra diğer kurs ve etkinlikler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete