GÜNDEM

VALİ, KORUCULARLA BULUŞTU

VALİ, KORUCULARLA BULUŞTU

VALİ, KORUCULARLA BULUŞTU
05-02-2015 19:15
Google News

Vali Azmi Çelik, Kozluk’ta köy korucularıyla yemekte bir araya geldi.Vali Çelik'e ziyareti sırasında Garnizon Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Hacı Sarıışık, Emniyet Müdürü Necati Denizci ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer eşlik etti. Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, Kozluk Belediye Başkanı M. Veysi Işık, İlçe Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Yücel Kaya, ilçe kurum amir ve müdürleri ile korucular tarafından karşılanan Vali Azmi Çelik, köy korucuları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

ÇALIŞMALARINIZI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ

Korucuların bölgede takdire şayan bir görev ifa etiklerini belirten Vali Çelik “sizlerin yöre insanının güvenliği noktasındaki çalışmalarınızı büyük bir takdirle karşılıyoruz. Aynı zamanda öyle düşünüyoruz ki, bu çalışmalarınız güvenlik kuvvetlerimizin bu bölgenin güvenliği açısından yapmış olduğu çalışmalarda sizlerin sağlamış olduğu destek çok önemli bir paya sahiptir” dedi.

KAMU YATIRIMLARINI İNCELEDİ

Vali Çelik, daha sonra yapımı tamamlanan Gençlik Merkezi ve 2014–2015 eğitim-öğretim yılının başında eğitime başlayan Kozluk Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete