GÜNDEM

Vali, köylerden sonra kent merkezini gezdi

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, köy ziyaretlerinin ardından Batman’da da sokağa çıktı.

Vali, köylerden sonra kent merkezini gezdi
12-01-2023 18:00
12-01-2023 17:56
BATMAN
Google News

FIRINDA EKMEK PİŞİRDİ, SPOR ALETLERİNDE EGZERSİZ YAPTI

Gültepe Mahallesi’ne giden Vali Canalp, Batman Belediyesi tarafından Eğitim Araştırma Hastanesi karşısında yeniden oluşturulan minibüs park alanını inceledi. Vali Canalp, Batman Belediyesi mülkiyetinde bulunan ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokol kapsamında Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından günde 30 bin ekmek üretimi yapılan Halk Ekmek Tesislerinde inceleme yaptı, giydiği fırıncı elbisesiyle günün ilk ekmeklerini hazırladı. Batman Belediyesi Spor Kompleksi'ni ziyaret eden Vali Canalp, spor aletlerinde egzersiz yaptı.

HASTALARA ACİL ŞİFALAR ZİYARETİ

Vali Canalp, Sağlık Müdürü Uzman Doktor Semih Canpolat ile birlikte Gültepe Aile Sağlık Merkezini ve Su Parkı Aile Sağlık Merkezini ziyaret etti, hastalara acil şifa dileğinde bulundu.

Gültepe Mahallesi Yeniçağ, Eflatun ve Aşık Veysel Caddelerini gezen Vali Canalp, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi. Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz ile birlikte Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Araştırma Merkezi, TP Fatıma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu'nda incelemelerde bulunan Vali Canalp, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

MAHALLE BULUŞMASINDA TAPU DAĞITTI

Batman Belediyesi ve Batman İl Özel İdaresi katkılarıyla yapılan Çocuk Trafik Eğitim Parkında incelemelerde bulunan Vali Canalp, Yerinde İletişim Yerinde Çözüm sloganıyla başlattığı Mahalle Buluşmaları'nın ilkini Gültepe Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Vali Canalp, mahalle buluşmasında Batman Belediyesi tarafından imar çalışmaları tamamlanan Kuzey Çevre Yolu ve çevresindeki 355 hektarlık alanda parseli bulunan 184 parselin tapusunu hak sahiplerine verdi. Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp, 2005 yılında Diyarbakır’ın Kulp İlçesinde şehit olan güvenlik korucusu Mervan Korkut’un ailesine ziyarette bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete