GÜNDEM

VALİ, KÖYLERİ KÖŞE BUCAK İNCELEDİ,

Vali Ahmet Deniz, Beşiri İlçesine bağlı Beşpınar ve Doğanpazarı Köylerini ziyareti etti.

VALİ, KÖYLERİ KÖŞE BUCAK İNCELEDİ,
18-04-2018 22:04
Google News

Köy ziyaretleri sırasında Vali Deniz’e, Beşiri Kaymakamı Mustafa Maslak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran eşlik etti.

KÖY OKULLARINI İNCELEDİ

Vali Deniz, köy okulu öğretmenleriyle bir araya geldi. Öğretmenlerden, sık sık aile ziyaretleri yapmalarını isteyen Vali Deniz, bir öğretmenin, toplumda çok şeyi değiştirebileceğini belirtti. Beşpınar İlkokulu, Ortaokulu ve Anaokulunu ziyaret eden Vali Deniz, öğrencilerle sohbet etti.

ASKERLERİ ZİYARET ETTİ

Beşpınar Jandarma Karakolunu ziyaret eden Vali Deniz, askerlerle sohbet etti.

KÖY HALKIYLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Deniz, köylerin, eğitim, sağlık ve alt yapı sorunlarının giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların devam ettiğini, Aile Sağlık Merkezi binasının ihale aşamasında olduğunu, köye yeni bir okul binası yapılması için çalışmalara başlanacağını ifade etti.

VELİLERİ UYARDI

Öğrencilerin devamsızlıkları konusunda velileri uyaran Vali Deniz, “Çocuklar, karne alana kadar okula devam etmek zorundalar. Okul çağındaki her çocuk, okula gelmeli. Çocuğunu okula göndermeyen veli hakkında idari para cezası uygulanacak” dedi.

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Köyde ikamet eden şehit ailelerini ziyaret eden Vali Deniz, sorun ve taleplerini dinledi.

DOĞANPAZARI GRUP KÖY YOLUNDA İNCELEME YAPTI

Vali Deniz, İl Özel İdaresi’nce asfaltlanan Doğanpazarı Grup Köy Yolunda incelemelerde bulunarak, yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplam 12 kilometre uzunluğundaki yolun 8 kilometresinin, Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) ile asfaltlandığını belirten yetkililer, yolun kalan 4 kilometresi için çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

DOĞANPAZARI KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

Beşiri’nin Doğanpazarı Köyünü de ziyaret eden Vali Deniz, köy okulunda incelemelerde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete