GÜNDEM

VALİ, KOZLUK’TA İNCELEME YAPTI

Vali Ahmet Deniz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Topuz ve Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan ile birlikte Kozluk İlçesini ziyaret etti. Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk ve İlçe Belediye Başkanı M. Veysi Işık tarafından karşılanan Vali Deniz, ilçe esnafı ile sohbet etti.

VALİ, KOZLUK’TA İNCELEME YAPTI
29-12-2016 21:08
Google News

YAPIMI TAMAMLANAN YATIRIMLARI İNCELEDİ

İlçede yapımı tamamlanan 28 derslikli Kozluk Meslek Yüksekokulu ve yapımı devam eden İlçe Hükümet Konağını inceleyen Vali Deniz, daha Sonra Latife Hanım Bağımsız Anaokulunu ziyaret etti. Tepecik Erkek Yatılı Bölge Ortaokulu ziyaretinde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Eğitim Bilişim Ağı (EBA) programından yararlanılması konusunda tavsiyelerde bulunan Vali Deniz “ Startını vereceğimiz Nitelikli Eğitimle Kararlı Adımlar Projesinin amacına ulaşması için öğretmenlerimizin yapacağı özverili ve gayretli çalışmalar sonucu eğitim kalitesinde de başarımız artacaktır” dedi.

BEKİRHAN JANDARMA KARAKOL KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Kozluk Bekirhan yol güzergâhında bulunan Güvenlik Korucularının nöbet noktalarını ziyaret eden Vali Deniz, Güvenlik korucularıyla bir süre sohbet ederek nöbet yerlerinde incelemelerde bulundu. Daha sonra Bekirhan Beldesindeki Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden Vali Deniz, karakolda yapılan çalışmalar hakkında İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Topuz’dan bilgi aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete