GÜNDEM

VALİ, KOZLUK’TAYDI

Vali Ahmet Deniz, Kozluk İlçesini ziyaret ederek, kamu yatırımlarında incelemelerde bulundu.

VALİ, KOZLUK’TAYDI
06-09-2016 22:09
Google News

İlçe ziyareti sırasında Vali Deniz’e, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hüseyin Topuz, Emniyet Müdürü Necati Denizci ve kurum yöneticileri eşlik etti.

İLÇE ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

İlçe Hükümet Konağı’nda Kaymakam Aktürk ile bir araya gelen Vali Deniz, çalışmalarla ilgili brifing aldı. Vali Deniz, Kaymakamlık ziyaretinin ardından bir çay bahçesinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Belediye Başkanı M. Veysi Işık ile bir araya gelerek çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Deniz, ilçede yapımı tamamlanan eğitim kurumları, yapımı devam eden ilçe Hükümet Konağı ve 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda inceleme yaptı.

KÖY KORUCULARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Deniz, ilçe ziyareti kapsamında köy korucuları ile bir araya geldi. Koruculara hitaben konuşan Vali Deniz, “Son dönemlerde ülkemiz çok ciddi badireler atlattı. 15 Temmuz’da ülkemiz FETÖ denen terör örgütü tarafından saldırıya uğradı. Ama bu örgüt milletimizin sağduyusu sayesinde bertaraf edildi. Onlar bertaraf edildi derken ipleri aynı yerde olan başka terör örgütleri olan PKK ve DAİŞ saldırıya geçti. Şunu herkes bilmeli ki, biz bin yıldır bu coğrafyada Türk’üyle, Kürt’üyle,  Arap’ıyla, Çerkez’iyle, Alevi’siyle ve Sünni’siyle kardeşçe yaşıyoruz, yaşamaya da devam edeceğiz” dedi. Korocularla yaptığı sohbetin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Deniz, yaptığı incelemelerin ardından ilçeden ayrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete