KOZLUK

VALİ, KOZLUK VE BEKİRHAN’DAYDI

Vali Ahmet Deniz, Kozluk İlçesi ve Bekirhan Beldesini, Jandarma Komutanı ve Emniyet Müdürü ile birlikte ziyaret etti.

VALİ, KOZLUK VE BEKİRHAN’DAYDI
07-04-2017 18:46
Google News

Kaymakam Orhan Aktürk’ten yatırımlarla ilgili bilgi Vali Deniz, bir çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti. Cazibe Merkezleri Projesi kapsamında 200 yatırımcının, Batman’a yatırım yapman için başvuruda bulunduğunu söyleyen Vali Deniz “Huzurumuz olduğu müddetçe yapılacak çalışmalarda daha fazla başarı sağlanacaktır. Eğitim konusunda Batman, Türkiye’de okul öncesi eğitimde en fazla öğrenci artışının olduğu il olmuştur” dedi.

EKMEK FIRININDA EKMEK PİŞİRDİ

Esnaf ziyareti sırasında, bir ekmek fırınında ocak başına geçip ekmek pişiren Vali Deniz, fırın çalışanlarıyla sohbet ederek, iyi kazançlar temennisinde bulundu.

ULAŞLI KÖYÜNÜ ZİYARET ETTİ

Ulaşlı Köyünde vatandaşlarla sohbet eden Vali Deniz, Köy Ortaokulunda öğrencilere kitap hediye etti. Vali Deniz, Bekirhan Beldesinde, kot ve penye üretimi yapan tekstil fabrikasında inceleme yaptı. Türkiye’de birçok giyim firmasına ürün ürettiklerini belirten yetkililer, beldede yaklaşık 350 kişiye iş imkanı sağladıklarını belirtti. Vali Deniz, Belde Belediye Başkanı Zeki Demir ile yaptığı sohbetin ardından ziyaretlerini sonlandırdı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete