GÜNDEM

Vali, kuaförlerle görüştü

Batman Valisi Ekrem Canalp, Vali Konağında kuaför, berber ve güzellik salonu yöneticileriyle bir araya gelerek, sektörün taleplerini dinledi.

Vali, kuaförlerle görüştü
14-09-2022 13:43
15-09-2022 00:01
BATMAN
Google News

 “MESLEK MENSUPLARIMIZLA İSTİŞARE ETTİK”

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp “Kuaförlerimiz ve güzellik salonlarımızın tatil yapacağı günü belirlemek için istişare yaptık.  Meslekleri ve iş yerleriyle ilgili konuları gündeme aldık. Resmi kurumlarımızın görüşlerini de alacağız. izin yapacakları gün konusunda ya tek bir gün ya farklı olacak şekilde kuaför ve güzellik salonları için bir gün, berberler için ayrı bir gün ya da herkes için ortak olan bir güne karar vereceğiz” dedi.

"100 MESLEK MENSUBUMUZ KATILDI"

İstişare toplantısında konuşan Batman Esnaf ve Sanatkârĺar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi “Ticaret Bakanlığının uygulamaya koymak istediği haftada bir gün kuaförler, berberler ve güzellik salonlarının kapalı olmasına yönelik olarak Batman Valisi Ekrem Canalp nezaretinde vali konağında toplantı gerçekleştirdik. Meslek gruplarının görüşlerini aldık. Hangi günün tatil olacağı belli oldu ama nihai karar daha sonra yapılacak istişare toplantısıyla belli olacak. Toplantıya ilgili mesleklerden toplam 100 kişi katılmıştır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Mayıs 2024 e-gazete