GÜNDEM

VALİ, KURUMLARI TOPLADI, MAAŞLAR, EVLERE YOLLANACAK

Tam kapanma döneminde engelli ve yaşlı aylıkları ile sosyal destek ödemelerinin salgınla mücadele koşullarına uygun şekilde gerçekleştirilmesi için yürütülecek çalışmalar, Vali Hulusi Şahin Başkanlığında yapılan toplantıda masaya yatırıldı.

VALİ, KURUMLARI TOPLADI, MAAŞLAR, EVLERE YOLLANACAK
03-05-2021 13:57
BATMAN
Google News

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı/Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Arslan ve PTT Başmüdürü Yılmaz Altunç katıldı.

Toplantıda, daha önceki sosyal destek ödemelerinde olduğu gibi tam kapanma döneminde de başta PTT dağıtıcıları olmak üzere kolluk görevlileri, Vefa Sosyal Destek Grupları ile Milli Eğitim, Müftülük ve diğer kamu kurum personeli aracılığıyla engelli ve yaşlı aylıkları ile sosyal destek ödemelerinin hak sahiplerine ikametlerinde teslim edilebilmesi için yürütülecek çalışmalar görüşüldü.

Vatandaşların hizmet alma noktasında sıkıntı yaşamamasının altını çizen Vali Şahin, hizmetlerin hassasiyetle takip edilerek herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi talimatı verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete