GÜNDEM

VALİ, MAKAMINA OTURDU

Batman’ın Yeni Valisi Ahmet Deniz, göreve başladı.

VALİ, MAKAMINA OTURDU
15-06-2016 21:57
Google News

Yaklaşık 10 gün önce yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Batman’a atanan Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Ardahan’da gerçekleştirdiği veda ziyaretlerinin ardından Batman’a geldi. Valilik önünde Deniz için karşılama töreni düzenlendi. Yeni valiyi karşılama törenine, vali yardımcıları, valilik çalışanları, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Karşılama töreninin ardından yeni makamına oturan Vali Deniz, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Bu görevi kendisine layık gören Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a teşekkür eden Deniz, Batman’da görev almanın kendisi için önemli olduğuna dikkat çekti.

Batman’ın hem tarihi hem de geçmişi ve kültürü ile farklı şehir olduğunu belirten Deniz, şunları kaydetti: “Burada hizmet etmekten mutlu ve onurluyum. Biliyorsunuz ki bir bu coğrafyada Türki ile Arabi ile Kürdü ile beraber yaşıyoruz. Hepimiz kardeşçe bir bütün olarak yaşıyoruz. Bu işin güzel tarafı, son 3-5 aydır hepimiz biliyoruz ki Türkiye ciddi sıkıntılardan geçiyor. Bir çoğu dışarıdan destekli içerden bunlara destek veren maalesef terör unsurları da var. Ama Batman halkı bu konuda bu birlikteliğe sahip çıktı. Kardeşliğe sahip çıktı. Türkiye’nin birlik ve beraberliğine sahip çıktı. Bu çok önemli bir mesaj. Umarız bu birliktelik bölgenin huzuruna da öncülük eder. Bizlerin görevi öncelikle asayiş ve güvenliğinden sorumluyuz. Asayiş ve güvenlik olmadan hiçbir şey olmaz. ne yatırımcı ne de turizmci gelir. Ben genel olarak konuşuyorum. Hepimize çok şey düşüyor. Güvenlik güçlerimize çok teşekkür ediyorum. Burada huzuru sağladıkları için. Benden önceki valimiz Azmi Çelik’e de teşekkür ediyorum. Bizim temel amacımız halka hizmet etmektir. Benim şahsen önemsediğim bir konudur. Halkımızın gönlünde güzel yer edinmek”dedi.

Batman Sonsöz Gazetesi olarak yeni valimiz Ahmet Deniz’e yeni görevinde başarılar dileriz.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete