GÜNDEM

Vali, müdürlerden brifing aldı

Vali Hulusi Şahin, kurumlar tarafından yürütülen çalışmaları incelemek, sorun ve beklentilere çözüm üretmek amacıyla kurumlardan brifing almaya başladı.

Vali, müdürlerden brifing aldı
21-11-2018 17:23
Google News

Vali Şahin, İl Sağlık Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığ ve İl Özel İdaresi'ni ziyaret ederek, kurum yöneticileri ile bir araya geldi.
SAĞLIK HİZMETLERİ GÖRÜŞÜLDÜ
Sağlık Müdürü Osman Sünger ve birim müdürlerinden ilimizde sağlık hizmetlerinin durumu, tamamlanan ve planlanan projeler hakkında bilgi alan Vali Şahin, sağlık hizmetlerinin daha kaliteli olması, hasta memnuniyetini esas alan çalışmaların hayata geçirilmesi konusunda yetkililere talimat verdi.


EMNİYET VE JANDARMA’DAN BRİFİNG ALDI
Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Şahin, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle bir araya geldi, emniyet ve asayiş hizmetlerine ilişkin brifing aldı. Vali Şahin, kamu hizmetlerinde olduğu gibi emniyet ve asayiş hizmetlerinin de vatandaş odaklı gerçekleşmesini istedi.
Daha sonra İl Jandarma Komutanlığına geçen Vali Şahin,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar ve askeri personellerle sohbet etti, ilimiz jandarma bölgesi sorumluluk alanındaki genel asayiş olayları ile ilgili bilgi aldı.
“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”
İl Özel İdaresine geçen Vali Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve birim müdürleriyle bir araya gelerek, İl Özel İdaresi tarafından yürütülen iş ve işlemler, köylerde yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmaları ile sıcak asfalt çalışmalarının genel durumu hakkında brifing aldı. Yetkililerden yürütülen çalışmaların vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla yürütülmesini isteyen Vali Şahin, ilimizin en ücra köşesine hizmet götürmek için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti.  (Valilik Basın)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?