GÜNDEM

VALİ, MÜDÜRLERLE KÖYLERİ GEZDİ

Vali Ahmet Deniz, Beşiri İlçesinde temaslarla bulundu.

VALİ, MÜDÜRLERLE KÖYLERİ GEZDİ
07-06-2018 20:19
Google News

 

KURUM MÜDÜRLERİNİ DE YANINA ALDI

Vali Deniz’e, Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, Özel İdare Genel Sekreteri, Sağlık Müdürü, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü, Çevre ve Şehircilik Müdür Vekili de eşlik etti.

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Beşiri Kaymakamı Mustafa Maslak tarafından karşılanan Vali Deniz, Beşiri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde muhtarlarla bir araya geldi, ilimizde eğitim, sağlık, spor ve sanayi alanında önemli yatırımların yapıldığını belirterek,  “Organize Sanayi Bölgesinde kamulaştırma çalışmaları tamamlandı. Yakın zamanda parselasyon çalışmalarına başlayacağız. Bu sayede birçok fabrika faaliyete girecek ve binlerce vatandaşımız da istihdamdan faydalanacaktır. İlimizin işsizlik gibi en önemli sorunu da giderilmiş olacak” dedi.

PARK AÇILIŞI YAPILDI

Vali Deniz, İkiköprü Beldesinde, İl Özel İdaresinin desteğiyle belde belediyesi tarafından yapılan parkın açılışını yaptı, incelemelerde bulundu. 

KÖYELERE ZİYARET

Beşiri İlçesine bağlı ve Durucak, Beyçayırı ve Eskihamur Köylerini ziyaret eden Vali Deniz, halkla vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete