GÜNDEM

VALİ, MUHTARLARLA TOPLANDI

Batman Mahalle Muhtarları Toplantısı, Vali Ahmet Deniz başkanlığında Valilik’te gerçekleştirildi. Toplantıya, kamu kurum yöneticileri de katıldı.

VALİ, MUHTARLARLA TOPLANDI
30-09-2018 17:29
Google News

Toplantıda, uyuşturucu ile mücadele, eğitim alanında yürütülen çalışmalar ve muhtarların talepleri görüşüldü. 

UYUŞTURUCUYA KARŞI “UYUMA”

Ülke genelinde uyuşturucu ile mücadele için İçişleri Bakanlığınca başlatılan Uyuma’ Projesine değinen Vali Deniz, projenin, uyuşturucu ile mücadelede vatandaşların desteklerini almak ve farkındalık oluşturmak amacıyla hayata geçirildiğini belirtti. Vaki Deniz, vatandaşların, sokakta gördüğü veya karşılaştığı uyuşturucu ticareti suçunu, bu uygulamayı kullanarak güvenlik birimlerine bildirebileceğini ifade etti.

ÖNCELİK EĞİTİM

Batman’da eğitim alanında yürütülen çalışmalara değinen Vali Deniz, eğitim alanında önemli projelerin gerçekleştirildiğini, yürütülen projeler sayesinde ilimizin okul öncesi okullaşma oranında Türkiye’de örnek il konumuna geldiğini vurguladı.

KÜTÜPHANE BİNASININ İHALESİ YAPILDI

Vali Deniz, eğitim, sağlık ve spor alanında ilimizde önemli yatırımların yapıldığını vurgulayarak, 4 bin 500 metre kare alan üzerine yapılacak olan İl Halk Kütüphanesi binasının ihaleden geçtiğini belirtti.

ANIZ İLE MÜCADELE SÜRÜYOR

Batman’da ve çevre illerde yaşanan anız yangınlarına değinen Vali Deniz, son yıllarda ilimizde anız yangınlarıyla mücadelede önemli oranda bir bilincin oluştuğunu ancak çevre illerde yaşanan anız yangınlarının da Batman’ı etkilediğini belirterek, bunun önlenmesi için de gerekli girişimlerde bulunduklarını ifade etti. (Valilik Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete