GÜNDEM

VALİ’NİN EŞİ, KADIN VE ENGELLİLERİ ZİYARET ETTİ

Vali Ahmet Deniz’in Eşi Olcay Deniz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet yürüten Mobil Aile Destek Merkezi (ADEM) ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam Merkezine ziyarette bulundu.

VALİ’NİN EŞİ, KADIN VE ENGELLİLERİ ZİYARET ETTİ
06-02-2017 18:56
Google News

Ziyaret sırasında Olcay Deniz'e, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan’ın Eşi Sevim Akkaplan eşlik etti. ADEM bünyesinde açılan ve kendisinin de öncülük ettiği tezhip sanatı kursunu,  el sanatları, okuma yazma, pasta ve börek yapma, kuaförlük, bilgisayar, satranç, kuranı kerim okuma ve takı tasarımı alanında verilen kursları gezerek bilgi alan heyet, kursiyerlerle sohbet etti.

Okuma-Yazma Kursunu başarıyla bitiren kursiyerlere “Kurs Bitirme Sertifikası” veren Olcay Deniz, ADEM merkezinden sonra Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezindeki engellileri ziyaret etti.

OLCAY DENİZ’DEN EV ZİYARETLERİ

Vali Ahmet Deniz’in Eşi Olcay Deniz, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan’ın Eşi Sevim Akkaplan ile birlikte, şehit ailelerini ziyaret etti.

Diktepe Köyü ile Bağlar, Sağlık ve Aydınkonak Mahallelerinde ikamet eden aileleri ziyaret eden heyet, ailelerle yakından ilgilenerek, sohbet etti. Şehit yakınlarının sorunlarını dinleyen Olcay Deniz “Vatanı için canını feda eden şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir. Onların sorunları ile yakından ilgilenmek hepimizin görevidir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete