GÜNDEM

VALİ “NİTELİKLİ EĞİTİME İHTİYACIMIZ VAR”

“Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar Projesi” Tanıtım Toplantısı Yapıldı Batman Milli Eğitim Müdürlüğün tarafından hazırlanan “Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar Projesi” tanıtım toplantısı Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlendi.

VALİ “NİTELİKLİ EĞİTİME İHTİYACIMIZ VAR”
15-01-2017 22:50
Google News

Toplantıya Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Kaymakamlar, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Programda konuşan Vali Deniz “Kalkınmış ülkelerin temel özelliği, eğitimde başarılı olmalarıdır. Nitelikli insan gücüne sahip değilseniz rekabetçi ortamında ayakta durmanız oldukça güçleşir. Son yıllarda ülkemiz, eğitim alanında önemli mesafeler kat etti. Ancak ülkemize saldırıları boşa çıkarmak ve 2023 hedeflerimize ulaşabilmek için nitelikli bir eğitim ve iyi yetişmiş insan gücüne ihtiyacımız var.

170 bin öğrencisiyle genç bir nüfusa sahip olan ilimizde birinci hedefimiz bu genç kuşağa nitelikli bir eğitim vermektir. Çocuğumu Seviyorum Anaokuluna Gönderiyorum Projesinde güzel bir koordinasyonla % 70 gibi ciddi artışla okullaşma oranında artış sağladık” dedi. Konuşmalardan sonra projenin tanıtımı yapıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete