GÜNDEM

VALİ, PETROLKENT’LİLERİ DİNLEDİ

Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Petrolkent Mahallesi’nde halk toplantısı gerçekleştirdi. Vali Şahin, sorunların çözümü için kararlı olduklarını belirtirken “Size Kaf Dağı’nda kar vaat etmiyorum. İmkânsız şeyler değil bu söylediklerim. Çok kısa zamanda değişimi göreceksiniz” dedi.

VALİ, PETROLKENT’LİLERİ DİNLEDİ
23-11-2020 19:52
Google News

 

VALİ, PETROLKENT’E SEMT PAZARI TALİMATI VERDİ
Petrolkent Mahallesi’nde açık alanda düzenlenen halk toplantısında Mahalle Muhtarı Şükrü Aydın, mahallelerine en yakın semt pazarının 4 km uzaklıkta olduğunu belirterek mahalleye semt pazarı istedi. Vali Hulusi Şahin, belirlenen bir sokağın semt pazarı olarak kullanılması talimatını vererek, “hayırlı olsun” dedi.

103 PARK BAKIMA ALINIYOR, 10 YENİ PAR GELİYOR
Mahalledeki parkların isimsiz olduğu ve ışıklandırma sorunu olduğunun belirtilmesi üzerine Vali Şahin “103 mahallede bakım onarım yapıyoruz. 10 yeni park daha yapıyoruz. Parklarla ilgileniyoruz. Oyun grupları, spor aletleri. Aydınlatmalar olacak” dedi.

SAKARYA İLKOKULU GÜNDEMİMDE
Sakarya İlkokulu’nun tadilat işini gündeme aldıklarını belirten Vali Şahin “Depremde güçlendirilecek yapılar arasına alınmasını istedik. Bakanlığın gündemine girmedi ama benim gündemimde. O binayı yıkıp yerine yeni bir bina yapmak en büyük arzularımdan biri” dedi.

SAĞLIK OCAĞINI NASIROĞULLARI’NA TADİLAT ETTİREBİLİRİZ
Vali Şahin, gelen talep üzerine, mahallede bulunan ve Nasıroğlu adını taşıyan 10 no’lu sağlık ocağını, Nasıroğlu Vakfı ya da Özel İdare aracılığı ile tadilat ettirebileceklerini belirtti.

İYİ NİYETLİ YÖNETİM, SİZİN İÇİN FIRSAT
Mahallenin tapu sorununa ilişkin konuşan Vali Şahin “Mahalle sakinleri kendi aralarında anlaşıp, vekâletleri toplayıp bize gelirlerse, her türlü kolaylığı sağlarız. Tapularınızı alabilirsiniz. İyi niyetli bu yönetim sizin için fırsattır” dedi.

SİZE KAF DAĞINDA KAR VAAT ETMİYORUM
Vali Şahin, Batıraman güzergâhına yapılacak 400 yataklı devlet hastanesi ve İluh Deresi Projesiyle birlikte Petrolkent Mahallesinin en gözde mahallesi olacağını da aktarırken “Burnunuzun dibine 400 yataklı bir hastane yapılıyor. Bu hastanenin güzergâhı Petolkent’ten geçecek. İluh Deresi’ni ortaya alarak sağlı sollu yürüyüş alanları ve sakatatçılar çarşısında geniş bir bulvarla, Petrolkent Mahallesi ve TPAO giriş kapısına kadar uzanacak. Petrolkent, en gözde mahallelerden biri olacak. Size Kaf Dağı’nda kar vaat etmiyorum. İmkânsız şeyler değil bu söylediklerim. Çok kısa zamanda değişimi göreceksiniz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete