GÜNDEM

VALİ, PETROLSPOR’DAN UMUTLU

Batman’da göreve başladığı ilk günden bu yana Petrolspor’a desteklerini açıklayan, antrenmanları izleyerek ve Yeni Yönetimle yaptığı toplantılarda takımın başarısı için yapılması gerekenleri anlatan Vali Ahmet Deniz, basınla yaptığı buluşmada da kırmızı-beyazlı takıma desteklerini bildirdi.

VALİ, PETROLSPOR’DAN UMUTLU
14-08-2016 21:04
Google News

 “ALTYAPIDA ÇOCUKLARA DÖNÜK PROJELERE YOĞUNLAŞIYORUZ”

Şehrin tanıtımında sporun önemli bir yer tuttuğunu söyleyen Vali Deniz “Petrolspor’a hepimizin destek olması lazım. Çünkü spor, şehrimizin tanıtımında önemlidir. Gelişmiş toplumlara baktığınız zaman herkesin mutlaka bir sporla uğraştığını göreceksiniz. Yürüyüşünü yapıyor, koşusunu yapıyor veya futbol oynuyor. Bazen makam sahibi olmak ya da zenginlik, insanı çok mutlu etmiyor. İşin içine, sağlıklı bir yaşam için sporu da koymak lazım. Onun için henüz küçük yaşlarda çocuklara bir şeyler öğretmek lazım. Devletimizin imkânları var. Özellikle altyapıda çocuklarımız faydalansın diye ona özel eğilimimiz var” dedi.

“PETROLSPOR, İYİ BİR KADRO OLUŞTURDU”

Batman’da 60 milyon TL’ye mal olacak yeni şehir stadının yapımında sona gelindiğini açıklayan Vali Deniz, stadın tamamlanması ile birlikte Petrolspor’un faaliyetlerinin rahatlaşıp kolaylaşacağına vurgu yaptı. tribünleri küfür ve kavgalardan kurtarmak istediklerini de açıklayan Vali Deniz “Petrolspor, şehrimizin profesyonel takımı. 60 milyona mal olacak bir stadımız yüzde 80’lere geldi. Bitmek üzere. Muhtemelen bahar aylarına yakın açacağız. Oraya yakışır bir takımımız oluşsun istedik. Şu anda iyi bir kadro kurdular. Tabi burada isteğimiz bu şehir tanınsın istiyoruz. Hem fair play ruhuyla yarışmak hem de kötü tezahüratı yıkmaktır. İsteğimiz, tribünlerin dolmasıdır. Küfürsüz ve kavgasız tribünlerde çocuklarımızla ve eşlerimizle haftasonları maçları izleyebilelim. Batman’dan Türkiye’ye bir mesaj gönderelim. Bu duruş olduğu zaman birçok kişinin ilgisi buraya dönüyor. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete