GÜNDEM

VALİ ŞAHİN, GAZETE SAHİPLERİYLE GÖRÜŞTÜ; “SEÇİM GÜVENLİĞİ İÇİN TÜM TEDBİRLERİ ALDIK”

Valisi Hulusi Şahin, seçim bilgilendirme toplantıları kapsamında, kentteki gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıya Vali Yardımcısı Metin Demirel, Alay Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar ve Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan da katıldı.

VALİ ŞAHİN, GAZETE SAHİPLERİYLE GÖRÜŞTÜ; “SEÇİM GÜVENLİĞİ İÇİN TÜM TEDBİRLERİ ALDIK”
19-02-2019 18:13
Google News

ELEKTRİK KESİNTİLERİNE KARŞI ÖNLEMLER ALINDI

Valilik’te gerçekleşen toplantıda Vali Şahin “Seçmenin iradesinin sandığa yansıması için tüm önlemler alındı. Tüm kurumlarımızla toplantı yaptık. Her kurum, üzerine düşeni eksiksiz yapacak. Olası elektrik kesintilerine karşı jeneratörler hazır, aydınlatmalar hazır, ulaşım ve iletişimde sorun olmaması için tedbirler alındı. Her yönden 31 Seçimlere hazırız” dedi.

“GÜVENLİK ÖNLEMLERİMİZİ ÜST DÜZEYDE ALDIK”

Parti gözetmeksizin kanuna aykırı davrananlara müsaade edilmeyeceğini belirten Vali Şahin, “Kanun hâkimiyetini tesis etmek esastır. A veya B partisi fark etmez. Önemli olan, kanun ve kurallara uygunluktur. Seçim Günü Turgut Özal Bulvarı’nda aşırı sevinç ve kızgınlıklarla yaşanabilecek taşkınlıklara karşı güvenlik önlemlerimizi üst düzeyde aldık” dedi.

“İDDİALAR TAMAMEN ASILSIZ”

Seçim sonuçlarını manipüle edilmesine yönelik güvenlik görevlisi taşıma iddialarının asılsız olduğunun altını çizen Vali Şahin “Seçim sonuçlarını manipüle etmek için güvenlik görevlilerinin taşınması iddiaları tamamen asılsız. Sadece 125 çevik kuvvet talebimiz oldu. Uygun görülürse merkezde bunları görevlendireceğiz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete