GÜNDEM

VALİ ŞAHİN, SERHAT İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, evinde çıkan yangında yüzü yanan ve gazetemizde haber olarak gündeme gelen Serhat’ı yeni yüzüne kavuşturacak.

VALİ ŞAHİN, SERHAT İÇİN HAREKETE GEÇTİ
08-12-2020 23:22
Google News

 

GAZETEMİZDE SERHAT İÇİN KAMPANYA BAŞLATMIŞTIK
4 yıl önce evlerinde çıkan yangında Serhat’ın yüzü yanmış, tedavisi için 150 Bin TL para istenmişti. Gazetemizde gündeme getirdiğimiz Serhat, mahalle buluşmalarında Vali Hulusi Şahin’e ulaşarak yardım istedi. Vali Şahin, küçük çocuğun isteğini geri çevirmedi.

ÇARESİZ ANNE, VALİ’DEN YARDIM İSTEDİ
Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, mahalle buluşmaları için Pazaryeri Mahallesi’ni ziyaret etti. Toplantı sonunda mahalle sakinleri, taleplerini iletti. Mahalle sakini Hanım Yetiş, 4 yıl önce evlerinde çıkan yangında oğlu Serhat’ın yüzünün yandığını ve tedavi için maddi imkâna sahip olmadıklarını belirterek, Vali Şahin’den destek istedi. 10 yaşındaki Serhat’ı yanına çağıran Vali Şahin, sıcak bir ilgi gösterdi. Vali Şahin, Serhat’ın yüz tedavisi için gerekli desteği vermeye hazır olduklarını belirtirken “Serhat ne gerekirse yapacağız” dedi. Valilikte ilgili kişilerin, Yetiş ilesi ile iletişime geçtiği öğrenildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete