GÜNDEM

VALİ ŞAHİN'DEN TAZİYE EVLERİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Batman’da Ahmet Güneştekin Kültür Merkezinde taziye evleri ile ilgili toplantı düzenlendi.

VALİ ŞAHİN'DEN TAZİYE EVLERİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA
12-06-2020 20:45
Google News

 

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür Merkezi konferans salonunda Vali Hulusi Şahin başkanlığında düzenlenen toplantıya, muhtarlar, kurum müdürleri ve basın mensupları katıldı.

Vali Şahin toplantıda yaptığı konuşmada, “Biz Batman Belediyesi olarak nasıl mezarlıklar müdürlüğü olarak cenaze olduğu zaman araç tahsis ediyoruz, mezar kazıyoruz ve diğer görevleri yapıyorsak. Aynı hizmeti taziye evleri içinde yapmak istiyoruz. Benim teklifim şu tüm taziye evlerini de belediye olarak almak istiyoruz. Belediye olarak elektrik, su, çay, gerekirse yemeğini de tamamı olarak biz yapalım. Parayla pulla alışverişle vatandaşlar uğraşmasın. Bazı yerlerde kulağımıza geliyor bağış gibi dedikodular var.  Zengin ve fakir taziyesi arasında fark olmasın. Bunu sizlere teklif ediyorum. Biz bunu vatandaşlarımıza güzel bir hizmet olsun diye üstlenmek istiyoruz. Ekipler kuracağız ve belediyenin hizmeti olacak.” dedi.
Toplantıda mahalle muhtarları ayrı ayrı görüşlerini belirtirken, valinin görüşlerini desteklediklerini ve bu uygulamadan memnun olacaklarını belirttiler. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete