GÜNDEM

VALİ, SANAYİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Vali Ahmet Deniz, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) üretim yapan sanayicilerle TP Kristal Park’ta kahvaltıda bir araya geldi.

VALİ, SANAYİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
23-04-2018 23:00
Google News

Programa, Özel İdare Genel Sekreteri, AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, Belediye Başkan Yardımcısı, SGK Müdürü, İş Kur Müdürü, Halk Eğitim Müdürü, OSB Müdürü ve sanayiciler katıldı. Vali Deniz, OSB’deki çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

“ARSA TAHSİSİNE YAKINDA BAŞLANACAK”

OSB’de iki bin dönümlük genişletme çalışmalarıyla ilgili kamulaştırma bedellerinin arsa sahiplerine ödendiğini ifade eden Vali Deniz, parselasyon ve alt yapı projesi ihalesinin yapıldığını, en kısa zamanda yatırımcıya arsa tahsis işlemlerine başlanacağını ifade etti.

TEKSTİLCİLERDEN YOĞUN TALEP VAR

Tekstil ağırlıklı olmak üzere farklı sektörlerde birçok yatırımcının, ilimize yatırım yapmak için talepte bulunduğunu vurgulayan Vali Deniz, “Yatırım, güven ve huzur ortamı ister. Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de güven ve huzur ortamı var. Hiçbir zaman karamsarlığa düşmeyeceğiz” dedi. Vali Deniz, eğitim, sağlık, spor ve ulaşım alanında birçok yatırımın devam ettiğini, birçok yatırımın da proje aşamasında olduğunu ifade etti. Sanayicilerin taleplerini dinleyen Vali Deniz, sorunların giderileceğini belirtti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete