GÜNDEM

VALİ, SEBZE HALİNDE SERT KONUŞTU

Batman Valisi ve Belediye Başkanı Hulusi Şahin, Sektör Buluşmalarının 3’üncüsünü Sebze ve Meyve Toptancılar Halinde gerçekletirdi. Sebze hali esnafıyla bir araya gelen Vali Şahin, Hal Dernek Başkanı Abid Taymur’un taleplerini dinledi.

VALİ, SEBZE HALİNDE SERT KONUŞTU
13-08-2021 16:55
BATMAN
Google News

 “SABOTE EDİLİRSE İMARI İPTAL EDERİM”

Sebze halin için hazırlanan imar projesiyle ilgili tepkilere yanıt veren Vali Şahin, “Eğer imarı birileri sabote etmezse sebze halinin otopark sorunu da çözülecek. Ben sizin sorunlarınızı çözmek için yapıyorum. Ama siz sessiz kalırsanız, 3-5 tane arsa toplayan rantiyeci, hayal ettikleri yerden yol geçmiyor diye ortalığı ayağa kaldırıp, bizim imarı sabote etmeye kalkarlarsa, ben bu imarı iptal ederim. Bu imardan istifade edecek, bu imardan büyük sorunları çözülecek olanlar da ayağa kalkması lazım, biz bu imarı istiyoruz demesi lazım. Sizin otopark probleminiz var, o imarın içerisinde, şu arka tarafa kocaman bir otopark planlıyoruz. Bütün araçları oraya alacağız. Böylece buradaki keşmekeş temizlenecek, tertemiz hal olacak” dedi.

50 YILLIK SORUN ÇÖZÜLECEK

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, Vali Şahin’in konuşmalarına destek verirken “İmar bu ilin 50 yıllık sorunu ve gelecek 50 yılın çözümü. Tabi imarlar hiç kolay değil ve çok ciddi rantlar barındırıyor. Rant sahipleri elbette sizi bezdirmeye çalışır. O birileri, o valinin tayini ne zaman çıkacak, diye avuç ovuşturuyor” dedi.

Vali Hulusi Şahin, Meyve ve Sebze Hali’nde otopark, güvenlik sorunu ve hal yakınındaki kanala ihata duvarı çekilmesi konusunda ilgililere talimat verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete