SPOR

VALİ, TARAFTARLA MAÇ İZLEDİ

Lig Şampiyonun belirlendiği Göztepe-Galatasaray karşılaşması için Batman Valiliği önünde dev ekran kuruldu.

VALİ, TARAFTARLA MAÇ İZLEDİ
21-05-2018 01:36
Google News

ULTRAASLAN ONAYLADI, BELEDİYE DEV EKRAN KURDU

Ultraaslan, Batman’dan gelen talebi olumlu değerlendirdi. Harekete geçen Batman Belediyesi, açık alanda dev ekran kurdu. Karşılaşmanın iftar saatine denk gelmesi nedeniyle taraftara iftar yemeği ikram edildi.

VALİ DE MAÇI İZLEDİ

Açık alandaki dev ekrandan maçı izleyen binlerce Galatasaraylı Taraftara, Vali Ahmet Deniz de eşlik etti. Koyu bir Galatasaray Taraftarı olan Vali Deniz, takımının şampiyonluğunu kutladı, gençlerle hatıra fotoğrafları çektirdi.

BİNLER SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Galatasaray'ın, şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Batman’da taraftarlar, takımlarının şampiyonluğunu coşkuyla kutladı. Sarı-Kırmızılı ekibin deplasmanda karşılaştığı Göztepe'yi 1–0 mağlup etmesinin ardından çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar, bayraklar, atkılar ve meşalelerle Turgut Özal Bulvarı’na akın etti. Tezahürat yaparak Wordmar önünde bir araya gelen taraftar grubu, konvoylarla şehir turu yaptı.

POLİS, ÖNLEM ALDI

Batman Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda ekip, sevinç gösterileri sırasında taşkınlık yaşanmaması için kent genelindeki meydan ve caddelerde önlem aldı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete