GÜNDEM

VALİ, TEK TEK İNCELEDİ

Vali Ahmet Deniz, ilimizde yapımı devam eden okul inşaatlarını yerinde inceledi.İ

VALİ, TEK TEK İNCELEDİ
04-07-2018 22:26
Google News

ncelemeler sırasında Vali Deniz’e, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer,  Çevre ve Şehircilik Müdür Vekili Muzaffer Özkan ile Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkilileri eşlik etti.

580 ADET DERSLİK YAPILIYOR

Gap Mahallesinde yapımı süren 32 derslikli GAP İlköğretim Okulu inşaatı, Belde Mahallesinde yapımı süren Fatma Aliye Anadolu Lisesi ve 24 derslikli Anadolu Lisesi inşaatı, Hasankeyf Yolu üzerindeki 75. Yıl YBO bitişiğinde yapımı devam 24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile bağlı atölyeler, Karşıyaka Mahallesinde yapımı devam eden 100. Yıl Ortaokulu binası ve 24 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi ile 300 kişilik yurt binası ve Pazar Yeri Mahallesinde yapımı devam eden Vakıfbank İlköğretim Okulunun 18 derslikli ek binasında incelemelerde bulunan Vali Deniz, inşaat firması yetkililerinden bilgi aldı.

600 derslik, ihale aşamasında

Vali Deniz, İlimizde 580 adet derslik inşaatı çalışmalarının devam ettiğini, ayrıca 600 civarında yeni dersliğin de ihale aşamasında olduğunu belirterek “Amacımız 2019 yılı içerisinde tüm okullarımızda tekli eğitim sistemine geçmek. Yeni okul inşaatlarının tamamlanması ile birlikte, derslik ihtiyaçlarımız önemli oranda gidermiş olacak” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete