GÜNDEM

Vali, TEKSİAD’la istişare yaptı

Tekstil Sanayi İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Ali Öztürk ve Yönetimi, Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali, TEKSİAD’la istişare yaptı
04-10-2022 16:03
04-10-2022 16:04
BATMAN
Google News

Vali Canalp “Şehrimizin yatırımcılar için birçok avantajı var. İşçi sorunu yok, genç ve dinamik bir nüfusumuz var, karayolu, demiryolu ve havayolu ile ulaşımda herhangi bir sorunumuz yok. Bütün bu avantajları bir araya getirdiğimizde Batman yatırımcıların rahatlıkla iş yapabileceği bir konumda. Gerekli altyapıyı yaparsak sanayicimiz rahatlıkla yatırım yapabilir. Başta tekstil ihtisas OSB olmak üzere Gıda İhtisas OSB ve yeni OSB’lere ihtiyaç var. Mevcut organize sanayi bölgesi, Batman’ın ihtiyacını artık karşılamıyor. Yeni OSB’ler için en uygun yer Batman Çayı Kenarıdır. Çay kenarına yapılacak OSB’ler için geri dönüşüm ve arıtma tesisleri de yapılacaktır. Bu şekilde çevreye zarar verilmeyecektir” dedi.

TEKSİAD HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIR

Tekstil Sanayi İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Ali Öztürk, OSB yolunda trafik kazalarına karşı önlem alınması gerektiğini söyledi. OSB’de yer sıkıntısı yaşandığını belirten Öztürk, Batman Çayı Kenarına yapılması planlanan OSB projesine destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete