GÜNDEM

VALİ “UYUŞTURUCU SATIŞINA MÜSAADE EDİLMEYECEK”

DİKA ile BATSO’nun ortaklığında yürütülecek olan “Ülkesine Katma Değer Katan Bilinçli ve Sağlıklı Gençlik ile Güzel Bir Geleceğe” adlı projenin tanıtım toplantısına katılan Vali Ahmet Deniz, uyuşturucuya yönelik mücadelenin büyütülerek devam edeceğini açıkladı.

VALİ “UYUŞTURUCU SATIŞINA MÜSAADE EDİLMEYECEK”
30-12-2016 22:19
Google News

 “BATMAN’I İYİLER LİGİNDE TUTALIM”

Kültür Müdürlüğünde gerçekleşen programda konuşan Vali Deniz “Gönül ister ki böyle bir projeye hiç ihtiyaç duyulmasın, hiçbir gencimiz madde bağımlısı olmasın. Avrupa ile kıyaslanırsa Türkiye’de madde bağımlısı genç sayısı oldukça az. Ancak ne yazık ki artış hızı yüksek. Milli ve manevi değerlerine düşkün gençler yetirmek, hepimizin görevidir.

Özellikle bölgemizde çocuklarımızın zehirlenmesinde en büyük rol, terör örgütlerindir. Bu yönde mücadelemiz ne ise uyuşturucuyla da aynı şekilde mücadele edeceğiz. Bu proje ile 150 gencimiz bağımlılıktan kurtulup istihdam edilecek. Batman’ı iyiler liginde zirvede tutalım. Son 3 aydır ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Batman’ın herhangi bir mahallesinde bir satıcıya ya da uyuşturucuya müsaade edilmeyecek” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete