GÜNDEM

VALİ YARDIMCISININ ADINI KULLANARAK DOLANDIRIYORLAR!

Batman’da Vali Yardımcılarının adını kullanarak işadamlarını ve vatandaşları dolandırmaya çalışan çeteye karşı Valilik’ten uyarı yapıldı.

VALİ YARDIMCISININ ADINI KULLANARAK DOLANDIRIYORLAR!
19-05-2016 00:13
Google News

Valilik’ten dolandırıcılık olaylarına ilişkin yapılan açıklamada, Vali Yardımcısı Şener Çağlar’ın adını kullanarak işadamlarından yardım talep edildiği belirtildi.

VALİLİK, KİMSEDEN YARDIM TALEP ETMEZ

Valilik ya da ildeki kurumların, işadamlarından yardım talep edemeyeceği belirtilen açıklamada “Son zamanlarda art niyetli kişilerin kendilerini Batman Vali Yardımcısı Şener Çağlar olarak tanıtarak, yardım talebi adı altında para talebinde bulunulduğuna dair duyumlar alınmaktadır. Batman Valiliği’nin veya herhangi bir kamu kurumunun vatandaşlarımızdan herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir yöntemi bulunmamaktadır” denildi.

155 YA DA 156’YA BİLDİRSİNLER

Muhtaç, engelli veya ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımların, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız (SYDV) üzerinden yapıldığı hatırlatılan açıklamada “Valiliğimizin, herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın ise Batman Valiliği’nin  (0488 213 1001), Emniyet Müdürlüğü’nün (155) veya Jandarma Komutanlığı’nın (156) numaralı telefonlarını arayarak ihbarda bulunması rica olunur” ifadeleri kullanıldı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete