GÜNDEM

VALİ, YATIRIMLAR İÇİN ÜLTİMATOM VERDİ

İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirmenin yapıldığı Batman ve İlçe Belediyelerinin çalışmalarına ilişkin değerlendirme toplantısı düzenlendi.

VALİ, YATIRIMLAR İÇİN ÜLTİMATOM VERDİ
08-12-2016 23:09
Google News

TOPLANTI, GENİŞ KATILIMLA DÜZENLENDİ

Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Beşiri ve Gercüş İlçeleri Belediye Başkan Vekilleri, İller Bankası Bölge Müdürü, Karayolları 9. Bölge Müdürü, DSİ Bölge ve 103. Şube Müdürleri, İl Özel İdare Genel Sekreteri ve kurum müdürleri katıldı.

YAPILMASI ÖNGÖRÜLEN PROJELER KONUŞULDU

İlimizin çevre yollarının giriş ve çıkışları ile orta refüjlere peyzaj ve çevre düzenlenmesinin yapılması, yollardaki çevre temizliği, Siirt Çevreyolu’ndaki Şevket Başak Köprülü Kavşak, ilçe karayollarında yapılacak kavşaklar, İller Bankası tarafından merkez ve ilçelerde yapılması öngörülen içme suyu projeleri, Batman Çayı ve İluh Deresi’nin Islahı konuları görüşüldü.

VALİ’DEN KARAYOLLARINA ŞEHİR GİRİŞİ İÇİN TALİMAT

Vali Deniz, toplantıda yaptığı konuşmada “Asıl olan, vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlayacak kaliteli hizmetler sunmaktır. En kısa sürede diğer eksiklerin de giderilmesine çalışılıyor. Özelikle çevre yollarının şehir girişlerine ve orta refüjlere peyzaj ve çevre düzenlenmeleri bir an önce yapılmalı. Karayolları Bölge Müdürlüğü, gerekli çalışmaları bir an önce başlatmalı. Ayrıca DSİ tarafından yürütülen Batman Çayı Islahı Projesi, İluh Deresi’nin Islahı Projeleri, ilimizi kalkındıracak ve çehresini değiştirecek projelerdir” dedi.

“KURUMLARIN KOORDİNASYONU ÖNEMLİ”

Toplantıda Vali Deniz, ilimizde yapılacak çalışmaların bütün kamu kurum ve kuruluşlarının işbirliği içerisinde koordineli bir şekilde çalışmaların yürütülmesi gerektiğini belirtti.

VALİ, KARAYOLLARI İLE VATANDAŞLAR ARASINDA ARABULUCULUK YAPTI

Güney Çevreyolu güzergâhında çözüm bekleyen 900 metrelik bölüm için Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü Yöneticileri ile mülkiyet sahibi şahıslarla bir araya gelen Vali Deniz, yolun hizmete açılabilmesi için en kısa sürede anlaşmanın sağlanarak, sorunun çözülmesine yönelik gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete