GÜNDEM

VALİ’YE MİSİAD ZİYARETİ

“HEPİMİZ, ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMALIYIZ”

VALİ’YE MİSİAD ZİYARETİ
04-04-2019 17:44
Google News

MİSİAD (Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği) Batman Şube Başkanı Namet Sırlan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Hulusi Şahin’i ziyaret etti.

Ziyarete Yönetim Kurulu Üyeleri Altay İnşaat -Yol Taahhüt Sahibi Edip Altay, CMS Grup – Bileşim İnşaat Şirketi Sahibi Metin Aydın, Seyitoğlu İnşaat Şirketi Sahibi Mehmet Seyidoğlu, Metot Bilişim Teknolojileri İnşaat Şirketi Sahibi Engin Kutlay, Bistaş Cam Mozaik Şirketi Sahibi Tarık Belkıs ve BHA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Seyrek yer aldı.

VALİ, İŞADAMLARINDAN DESTEK İSTEDİ

Görüşmede, yatırım, istihdam, eğitim ve iş adamlarının daha çok teşvik edilmesi konuları konuşuldu. Batman’ın her alanda hak ettiği konuma gelmesi için, yatırımcı iş adamlarına büyük görev düştüğünü belirten Vali Şahin “Batman her alanda hızla gelişen bir kentimiz. Onun için farklı kalemlerde yatırım ve üretici pozisyonuna geçip, insanlarımızı daha çok istihdam etmede iş adamlarımıza büyük görevler düşüyor. İşsizlik sorununu ortadan kaldırmak, yatırımı teşvik etmek, kentimizi tanıtma konusunda elimizi hep birlikte taşın altına koymalıyız” dedi.

“SEFERBER OLMALIYIZ”

MİSİAD Batman Şube Başkanı Namet Sırlan da “Hepimizin öncelikli hedefi işsizlik sorununu en asgariye düşürüp farklı alanlarda yatırım yapmaktır. Batman’da farklı olmak ve hizmet etmek için seferber olmalıyız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete