GÜNDEM

VALİ, YILBAŞINI YUVADAKİ ÇOCUKLARLA GEÇİRDİ

VALİ, YILBAŞINI YUVADAKİ ÇOCUKLARLA GEÇİRDİ

VALİ, YILBAŞINI YUVADAKİ ÇOCUKLARLA GEÇİRDİ
02-01-2015 19:02
Google News

Vali Azmi Çelik, yılbaşı gecesi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdundan kalan çocukları ile Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezindeki engellileri ziyaret etti.

Ziyarete Vali Çelik’in yanı sıra Vali Yardımcıları Şener Çağlar, Cihat Arık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Direk katıldı. Çocuk yuvasındaki çocukları ziyaret eden Vali Çelik ve beraberindekiler, yuvadaki, çocukların yeni yılını kutladı. Çocuklarla yakından ilgilenip sohbet eden Vali Çelik, çocuklara hediyeler verdi.

ENGELLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Vali Çelik ve beraberindekiler, daha sonra Engelsiz Yaşam Merkezine geçerek engellilerin yeni yılını kutladı. Yaşam Merkezindeki engellilerle bir araya gelen Yaşam Merkezi yetkililerinden kurumla ilgili bilgi alan Vali Çelik, gerek çocuk yuvasında gerekse engelsiz yaşam merkezinde kalan çocuk ve engellilerin her zaman sevgiye, ilgiye ve şefkate ihtiyaçları olduğunu belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?