SPOR

VALİ, YURTTAŞ KARDEŞLER VE MEDİCALPARK HASTANESİ’NE SİTEM ETTİ;

Batman Valisi Hulusi Şahin, katıldığı canlı yayın söyleşisinde Petrolspor hakkında değerlendirmelerde bulunurken, Yurttaş Kardeşler ve Medicalpark Hastanesi’ne sitem dolu sözler sarf etti.

VALİ, YURTTAŞ KARDEŞLER VE MEDİCALPARK HASTANESİ’NE SİTEM ETTİ;
16-05-2020 18:58
Google News

 

HERKES EMİN OLSUN, PETROLSPOR LİG’DEN DÜŞMEZ
Batman Gap Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mansur Obut’un canlı yayın konuğu olan Vali Şahin, Petrolspor'un hakkettiği yere ulaşacağını belirten Vali Şahin, "Ben futbol adamı değilim. Çok anladığım söylenemez. Ama şunu söyleyeyim bütün gücümüzle Petrolspor'u destekliyoruz. Özellikle mali konuda gerçekten zor durumdaydı biz müdahale ettiğimiz dönemde. Şuanda o dönemlere göre çok çok daha iyi durumda. Bütün gücümüzle destekliyoruz. Çok iyi niyetle çalışan başkanımız ve yönetimimiz var. Peterolspor düşmez, bir kere herkes bundan emin olsun. Önümüzdeki sezonda ise Petrolspor artık hak ettiği gibi yukarılara oynayan, play-off'lara oynayan bir takım olacaktır. Kimsenin bu konuda endişesi olmasın" dedi. 
SİTEMLERİMİZ VAR
Vali Şahin, Petrolspor’a desteklerin yetersiz olduğunu savunurken “Petrolspor'a destek konusunda teşekkür ve sitemlerimiz var. Teşekkür, ben bu kulübe, kulüp dip noktadayken mecburen müdahale ettiğim dönemden itibaren bize destek veren Batman'ın çok kıymetli hayırseverleri, iş insanları var. Başta Fernas olmak üzere, Metin Güneş olmak üzere onlardan büyük paralar, büyük destekler aldık. Çok sayıda büyük rakamlarla destekler aldık, almaya da devam ediyoruz. Hepsine teşekkür ediyorum. Fakat en çok desteklemesi gereken Yurttaş kardeşler gitmeden önce bir temin koymuşlar, o teminle beraber bırakın destek olmayı, 250 bin TL çekmişler. Birkaç hafta teknik direktörlük yapmış beyefendi kendine 90 Bin TL yazmış onun parasını çekmiş ve biz federasyondan onların temininden dolayı bir kuruş para alamadık. Yani bazıları yüz binlerce bağış yaparken, kulüp başkanıyım ve teknik direktörüm diyen adamlar hakkettikleri konusunda hiç ihtimal vermediğim paraları kulüpten çekip aldılar. Medikalpark da dişe dokunur bir destekte bulunmadı. O da sitemlerimi kabul etsin. Batman Petrolspor sadece bizim takımımız mı? bütün Batmanlıların takımıdır. Herkesin desteklemesi gerekmez mi? destekleyen herkesten Allah razı olsun ama yeteri destek göremiyoruz" dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete