GÜNDEM

VALİ, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

VALİ, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

VALİ, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
28-08-2014 19:44
Google News

Vali Azmi Çelik, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Yahya Görmüş’ü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Demir’i ziyaret etti.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren dernek başkanları, yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Çelik’e bilgi verdi. Dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Vali Çelik, şehit ve gaziliğin dinimizce mukaddes mevkiler olduğunu belirterek, Valilik olarak her zaman şehit yakınlarının ve gazilerin yanında olacaklarını belirtti.

VALİ, MÜFTÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

Vali Azmi Çelik, İl Müftülüğü’nü ziyaret etti.

Müftü Hasan Çağlar tarafından karşılan Vali Çelik, kurumun çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Kurum yöneticileri ile sohbet eden Vali Azmi Çelik, kamu kurumlarının yaptığı hizmetlerin önemine ve vatandaşa en iyi hizmetin sunulması için gerekli azim ve çabanın gösterilmesi gerektiğine değindi.

VALİ, MİNİKLERLE BİR ARAYA GELDİ

Vali Azmi Çelik,  ilimizde uzun süredir eğitim-öğretim hizmeti veren Özel Cihan Anaokulu’nu ziyaret etti.

Okulun sahibi Vahdettin Erkun tarafından karşılanan Vali Çelik, okul binasını gezerek yetkililerden okul hakkında bilgi aldı. Okulun kreş bölümünü de ziyaret eden Vali Çelik, kreş sınıflarında kalan minik öğrencilerle yakından ilgilendi. Vali Çelik, ziyaret sonunda okulun girişinde bekleyen mahalleli çocuklarla da yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete