GÜNDEM

“Valiliğin, AK Parti’nin arka bahçesi olmasına izin vermeyeceğiz”

“Valiliğin, AK Parti’nin arka bahçesi olmasına izin vermeyeceğiz”

“Valiliğin, AK Parti’nin arka bahçesi olmasına izin vermeyeceğiz”
08-07-2014 21:42
Google News

CHP İl Başkanı Adnan Yaşar, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlık sürecinde devletin tüm imkânlarının AK Parti için kullanıldığını belirterek konuyla ilgili gazetemize demeç verdi.

Valiliğin, AK Parti’nin yan kuruluşu olmadığını ifade eden Yaşar “Son günlerde Valiliğin düzenlediği iftar yemekleri ve dağıttıkları yardımlarda AK Partinin bayrağının taşınmadığı, Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakanın isminin zikredilmediği bir ortam yoktur. Valilik tarafından gönderilen sıcak yemeklere dahi bu yemekler Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından gönderildi denilmesi manidardır. Valiliğin AK Partinin arka bahçesi olmasına izin vermeyeceğiz. Bu tutum devam ederse bunları rapor halinde Genel Merkeze bildirip, gerekli soruşturmanın açılmasını talep edeceğiz. CHP Milletvekillerinden bir heyetin Batmana gelip bunları tespit etmelerini sağlayacağız. Vali Azmi Çelik’in yakın çalışanların da daha dikkatli davranmalarını istiyoruz” dedi.

HEDEF YÜZDE 60 OY

Başkan Adnan Yaşar, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamada ise  “İl teşkilatı olarak partimizin desteklediği Ekmeleddin İhsanoğlu’nu destekliyoruz. 10 Ağustos tarihine kadar canla başla çalışacağız. Önümüzdeki günlerde Diyarbakır’a gelecek olan İhsanoğlu’nu Batmana davet edeceğiz. Seçimlerde Türkiye genelinde yüzde 60 oy almayı hedefliyoruz. Batmanda ve bölgede Cumhurbaşkanlığı seçimi çok büyük heyecanla geçecek. Tahminlerin üstünde oy alacağız” şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete