GÜNDEM

VALİLİK’TEN MİTİNG AÇIKLAMASI

15 Temmuz darbe girişimine karşı 23 gün boyunca düzenlenen demokrasi nöbetinin ardından Batman’da “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” düzenleyen Valilik, mitinge gösterilen ilgiden dolayı Batman halkına teşekkür etti.

VALİLİK’TEN MİTİNG AÇIKLAMASI
09-08-2016 01:54
Google News

MİTİNGE 30 BİN KİŞİNİN KATILDIĞI BELİRTİLDİ

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi’nin mitingde yaptığı konuşmaya yer verilen açıklamada, mitinge 30 bine yakın vatandaşın katıldığı belirtildi. Açıklamada “15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişiminde şehit olan vatandaşlar için Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Batman’da da miting düzenlendi. Mitingimiz sırasında İstanbul Yenikapı'daki dev mitingi de ekranlardan izledik. Vali Ahmet Deniz ve Milletvekili Ataullah Hamidi, alandaki yaklaşık 30 bin Batmanlıya teşekkür konuşması yaptı” denildi.

VALİ VE MİLLETVEKİLİNİN KONUŞMALARINA YER VERİLDİ

Mitingde yaptığı konuşmada, darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesinden itibaren meydanları dolduran Batmanlılara teşekkür eden Vali Deniz “15 Temmuz gecesinin ilk saatlerinden itibaren tanka, topa, tüfeğe ve uçağa karşı Çanakkale’deki Mehmetçiğin ruhu ile hareket ederek, kahramanlık destanı yazan bu milletin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete