GÜNDEM

Valinin 13. durağı Yeşiltepe...

Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ın Yerinde İletişim Yerinde Çözüm mottosuyla başlattığı Mahalle Buluşmaları’nın 13’üncüsü Yeşiltepe Mahallesi’nde gerçekleşti.

Valinin 13. durağı Yeşiltepe...
12-10-2023 16:29
12-10-2023 16:28
BATMAN
Google News

Yeşiltepe Taziyeevi’nde gerçekleşen Mahalle Buluşmasına belediye başkan yardımcıları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, Yeşiltepe Mahallesi Sakinleri ve Mahalle Muhtarı Ebedin Türkan katıldı. Altyapı, üstyapı, kültür ve sanat, park, sağlık, güvenlik, eğitim, ulaşım, sosyal yardım konularının ele alındığı programda, tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımlarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

CAMİ AVLULARINA OYUN GRUBU

Camilere çocuk oyun grubu kurulacaklarını belirten Vali Canalp “Camilerimizde çocuk oyun grupları kuracağız. Hazreti Peygamber kafasının üzerine çocuk binmiş, o şekildeydi, namaz kılmıştır. Yani kafasını çocuk biliyor, namaz kılıyor da Hazreti Peygamber Caminin dışındaki çocuk oyun grubuna gelen çocuğun sesi bizi niye rahatsız etsin? Eğer o namaza rahatsızlık vermediyse yan taraftaki çocuğun sesi hiç rahatsızlık vermez”dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?